marisnske společenství mládeže

darovat milion pusinek

6. 8. 2011 22:33
Rubrika: Nezařazené

Malá holčička se soustředila na balení vánočního dárku. Na zabalení krabice použila mnohem víc dárkového papíru, než bylo třeba. "co to děláš?" křičel na ni táta. "ten celofan byl pěkně drahý. A ty s ním tak zbytečně plýtváš."

Dcerka se dala do pláče, vzala krabici a zmizela ve svém pokojíčku. Na Štědrý den po večeři vzala svou krabičku zabalenou do zlatého papíru a stydlivě ji dala tatínkovi do klína:"Tatínku, tady máš ode mě dárek." Tatínek se mile usmál. Byl na dceru příliš tvrdý, a přece od ni dostal dárek. Pomallu rozbalil ozdobený papír a konečně otevřel krabici. Byla prázdná. Neovládl se a vztekle se na dcerušku osopil: "Proč jsi zničila tolik papíru, aby jsi mi zabalila prázdnou krabici?" Děvčátko se rozplakalo a vzlykajícím hlasem ze sebe vypravilo. "Tatínku ta krabice není prázdná. Zabalila jsem tam milion pusinek!.

Po svátcích si v zaměstnání všichni sdělovali co dostali k Vánocům za dárky. Jejich kolega vyndal ze skříně krabici od bot a řekl: "Mě dcerka obdarovala tímto dárkem."-"Dala ti jen prázdnou krabici?"-"Ne, krabice sice vypadá jako prázdná, ale je v ní uloženo spousta lásky mého dítěte," odpověděl.

.....

Zobrazeno 952×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková